Fotografering hos mig = God tid

Hos mig afsættes der som udgangspunkt 2 timer til alle aftaler, så vi har god tid og ro til at få en rar oplevelse sammen. Når vi sammen føler, at vi har det udvalg, der skal til, kan eventuel ubrugt fototid konverteres til varer fra prislisten.

Jeg har masser af gode idéer til foto lokationer. Alt efter årstid, tid på dagen og vejret beslutter jeg dagen i forvejen, hvad der er bedst.

Jeg har god plads i studiet, og det koster ikke ekstra, selvom I kommer flere personer.

Jeg laver kaffe, te eller kakao undervejs, og lægger stor vægt på vi har ro og god tid, og generelt hygger os undervejs.

Vi vælger billeder ud sammen

Undervejs lægger vi råbillederne over på min store ipad pro, så I selv kan være med til at udvælge og rette til hvis der f.eks. ønskes en anden opstilling – vi arbejder os altså sammen hen mod produktet.

  • I kan selv vælge hvilke billeder ungerne “ligner” sig selv mest på og ser ud, som I gerne vil se dem.
  • I risikerer ikke at jeg sorterer nogle af dem fra, som I ellers godt kunne lide.
  • Ud over de billeder vi vælger sammen, vælger jeg også ofte nogen, som jeg er glad for eller synes har “et eller andet” særligt.

I vælger i fred og ro der hjemme

De udvalgte, vandmærkede billeder lægger jeg i et online album hvor billederne kan udvælges hjemme i fred og ro.

Jeg tilbyder ekstra tid/omfotografering uden beregning (hvis nødvendigt).

Ligeledes tilbyder jeg at tage f.eks storebror fra billede 1 og sætte på billede 2, hvor lillesøster er bedst osv. Hvis det er en mulighed – der photoshoppes – indeholdt i prisen.

Børn med “særlige behov”

Hvis du har et barn med “særlige behov”, så fortæl det allerede når der aftales tid, at der er forhold, vi skal tage særligt hensyn til.

Lokationer – også hjemme hos jer

Jeg tager også rigtig gerne hjem til jer, i jeres have, ved jeres favorit skov/sø osv.

Jeg har også på forhånd kendskab til egnede fotosteder i og omkring Holstebro, og jeg poserer jer, så I tager jer bedst muligt ud på f.eks det store gruppebillede.

Har du efterfølgende brug for at se billederne igen sammen med mig på min computerskærm, og evt. samtidig få hjælp til at vælge ud og høre om størrelser og produkter, koster det ikke ekstra at komme forbi mig hjemme i Holstebro.

Se billedet på din væg inden du bestiller

Jeg kan desuden lave et digitalt billede af billedet hængende på din væg hvis du medbringer et foto af væggen og det rum billedet skal hænge i – så kan vi prøve os frem så du får bestilt det billede der passer til din væg – ikke for småt – ikke for stort.

Hvis du kommer til at købe for småt, kan du få en større størrelse, ved at betale differencen op til den størrelse du hellere vil have.

Vil du høre mere om fotografering hos mig??