Fotografering til erhverv

Et professionelt portræt kan bruges til at styrke dit brand. Det kan bruges mange steder, bl.a på LinkedIn, dit website, visitkort, Facebook, til artikler eller brochurer.

Sammen arbejder vi os henimod netop det portræt, du føler skal være dit ansigt udadtil – ved at kigge billederne igennem undervejs på min Ipad, kan du med det samme se, hvad der fungerer og hvilken vej vi skal.

Fangede mange forskellige sider af min person

Det er for mange svært at få taget billeder af sig selv, man bliver genert og usikker og er der overensstemmelse mellem den person, man er på billedet og ens opfattelse af sig selv?

Anita kom og hun gav sig god tid og umærkeligt fik hun mig til at åbne op og få mig til at føle mig godt tilpas. Der blev taget mange billeder og det var overraskende for både mig selv og min familie hvor mange forskellige sider af min person Anita havde fanget. Billederne var levende og fortalte hver især en lille historie om mig.

På alle måder har det også efterfølgende været et fint samarbejde, når jeg for eksempel skulle bruge billederne til forskellige formål.

Anita får mine varmeste anbefalinger

Jeg manglede et professionelt profilbillede, og da jeg tidligere har brugt Anita, vidste jeg bare, det skulle være Anita.

Hun gør virkelig en ekstra indsat for at få sine kunder til at føle sig godt tilpas. Vi hørte musik under fotograferingen, jeg dansede mine smil frem til min yndlingsmusik, og undervejs kunne jeg se billederne med jævne mellemrum, så vi kunne spore os ind på, om der skulle justeres i forhold til lyssætning og tøj.

Anita havde øje for detaljerne, om tøjet og håret sat rigtigt eller skulle rettes.

Photoshootet var både sjovt og hyggeligt. Et ekstra plus var at jeg hurtigt fik tilsendt billederne efterfølgende. Anita er meget dygtig og skønt selskab.

Meget engageret og passioneret fotograf

At vælge Anita til at tage billeder af mig til min hjemmeside var det helt rette valg, fik et virkelig godt resultat.

Jeg blev mødt af en meget engageret og passioneret fotograf, der havde lavet et grundigt forarbejde og sat sig ind i mine ønsker og behov for lige nøjagtig til min hjemmeside. Billederne skulle beskrive varmen, tilliden og trygheden, som er det vigtige for mig i mit erhverv, og det er hvad Anita formåede at få frem.

Anita er også den fotograf jeg vil vælge både erhvervsmæssigt og privat, næste gang jeg har brug for at få taget billeder.

Tak Anita for at skabe et professionelt, trygt og varmt rum til at lade mig fotografere, da det ikke lige er der jeg er på hjemmebane.