Fotografering til erhverv

Et professionelt portræt kan bruges til at styrke dit brand. Det kan bruges mange steder, bl.a på LinkedIn, dit website, visitkort, Facebook, til artikler eller brochurer.

Sammen arbejder vi os henimod netop det portræt, du føler skal være dit ansigt udadtil – ved at kigge billederne igennem undervejs på min Ipad, kan du med det samme se, hvad der fungerer og hvilken vej vi skal.

Jeg havde brug for billeder til opstart af min virksomhed. Her var det rigtige valg Anita.
Hun leverede en rigtig god service og gik det extra stykke for at jeg fik de billeder jeg havde drømt om.
En varm anbefaling herfra.

Jeg valgte langt om længe at få en professionel fotograf til at få taget nogle profilbilleder, jeg var blevet træt af at forsøge med selfis, timer shots og venner og families forsøg på at ramme the moment.

Da jeg før har brugt Anita som familie fotograf og har været meget tilfreds med hendes arbejde på dette område, var valget meget let for mig.

Anita er utrolig god til at få de bedste sider frem af en under fotograferingen, hvor stemningen er god og afslappet, så man hurtig føler sig helt tryg i situationen. Anita er samtidig utrolig god til at give en god og ærlig feedback og er ikke bange for at rette og flytte rundt på en for at få det bedste resultatet.

Den efterfølgende billedeudvælgelse og behandling er professionel og super hurtig. Mine forventninger til Anita blev indfriet og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger.

Skave Nedbrydning har haft Anita og hendes kamera på besøg nogle gange.

Anita er altid med på noget sjovt og forstår at udnytte de elementer, vi omgiver os med i vores dagligdag – det har givet os nogle meget unikke fotos, som vi bruger på hjemmeside og i andre sammenhænge.

Vi er meget imponerede over kvaliteten af Anitas billeder – og vi kan klart anbefale andre firmaer at benytte hendes mod og ekspertise.

Fangede mange forskellige sider af min person

Det er for mange svært at få taget billeder af sig selv, man bliver genert og usikker og er der overensstemmelse mellem den person, man er på billedet og ens opfattelse af sig selv?

Anita kom og hun gav sig god tid og umærkeligt fik hun mig til at åbne op og få mig til at føle mig godt tilpas. Der blev taget mange billeder og det var overraskende for både mig selv og min familie hvor mange forskellige sider af min person Anita havde fanget. Billederne var levende og fortalte hver især en lille historie om mig.

På alle måder har det også efterfølgende været et fint samarbejde, når jeg for eksempel skulle bruge billederne til forskellige formål.

Anita får mine varmeste anbefalinger

Jeg manglede et professionelt profilbillede, og da jeg tidligere har brugt Anita, vidste jeg bare, det skulle være Anita.

Hun gør virkelig en ekstra indsat for at få sine kunder til at føle sig godt tilpas. Vi hørte musik under fotograferingen, jeg dansede mine smil frem til min yndlingsmusik, og undervejs kunne jeg se billederne med jævne mellemrum, så vi kunne spore os ind på, om der skulle justeres i forhold til lyssætning og tøj.

Anita havde øje for detaljerne, om tøjet og håret sat rigtigt eller skulle rettes.

Photoshootet var både sjovt og hyggeligt. Et ekstra plus var at jeg hurtigt fik tilsendt billederne efterfølgende. Anita er meget dygtig og skønt selskab.

Meget engageret og passioneret fotograf

At vælge Anita til at tage billeder af mig til min hjemmeside var det helt rette valg, fik et virkelig godt resultat.

Jeg blev mødt af en meget engageret og passioneret fotograf, der havde lavet et grundigt forarbejde og sat sig ind i mine ønsker og behov for lige nøjagtig til min hjemmeside. Billederne skulle beskrive varmen, tilliden og trygheden, som er det vigtige for mig i mit erhverv, og det er hvad Anita formåede at få frem.

Anita er også den fotograf jeg vil vælge både erhvervsmæssigt og privat, næste gang jeg har brug for at få taget billeder.

Tak Anita for at skabe et professionelt, trygt og varmt rum til at lade mig fotografere, da det ikke lige er der jeg er på hjemmebane.