Fotografering fra start til slut

 • Bookning

  Du booker en tid, ved at ringe til mig på (29419560) eller sende en mail via kontaktformularen her på siden. Jeg vil altid gerne du kort beskriver den opgave du ønsker løst. Er der nogen, i den familie/gruppe der skal fotograferes, der har brug for vi tager særlige hensyn, så nævn også gerne det.

 • Før mødet

  Før vi mødes har vi på forhånd aftalt hvor, men måske først samme dag om morgenen hvis det er en udendørsfotografering, et sted der var fint i går kan være dårligt i dag – hvis det fx blæser, og der er nogle stykker der har langt løst hår

  Inden vi mødes, har du også mulighed for at fx sende mig billeder af tøj du påtænker af tage på, så skal jeg gerne sige hvad jeg tror er mest fotogent

 • Ankomst

  Skal vi mødes i fotostudiet, vil jeg gerne I ankommer til aftalt tid, og ikke ret meget før, da jeg først selv ankommer ca en halv time før jer. Jeg vil gerne lige vil nå at gøre klar, tænde stearinlys, koge vand til kaffe/te/cacao osv.

 • Hilser

  Når først vi er samlet, hilser vi lige på hinanden, og jeg prøver at lære jeres navne – (med svingede succes)

  Er det fx et gruppebillede starter vi ofte med en hurtig omgang tips ifht hvordan man tager sig bedst ud.

  Jeg vil også typisk spørge, om der er ting jeg skal være særlig opmærksom på. Her skal i endelig være max-ærlige – for det er jeg.

 • Photoshop

  Hvis du har brug for jeg holder øje med noget.. fx ”jeg får let dobbelthage på billeder” så har jeg tricks til at afhjælpe dette. Jeg kan også hitte på at spørge unge mennesker med problemhud om det ønskes nedtonet på de færdige billeder, og en masse andet… Alt foregår i en ærlig og humørfyldt stemning, og jer der ”går med” og hygger jer, får klart de bedste billeder.

 • Gennemgang af billeder

  Inden vi forlader hinanden, vil I næsten altid få alle rå-billederne at se på min IPAD pro. Her kan I markere jeres favoritter, som bliver de billeder jeg lægger i jeres online album.

  På denne måde bliver der et ekstra led i processen, men I får også mulighed for lige at kigge det igennem i ro og mag hjemme hos jer selv.. Her er det også muligt at sige at ”vi ønsker billede nr 2008, men mosters udtryk fra billede nr 2009″ – så smelter jeg de to billeder sammen, og alle ser godt ud på samme billede.

 • Bestilling

  Bestilling kan klares over mail, eller vi kan ringe sammen. Du er faktisk også velkommen ud forbi og vælge ud sammen med mig, ved min computer. Her har jeg også prøver på alle de smukke rammer jeg kan tilbyde at få dit produkt monteret i.

  Du kan også vælge selv at stå for fremstilling af dine produkter, og købe dine billeder digitalt.

  Digitale billeder leveres i meget høj opløsning, i både farve og sh – til download.

 • Visualisering

  Har du brug for vejledning, ifht størrelser på de færdige billeder, har jeg mulighed for at ”hænge dine billeder op” virtuelt, hvis du medbringer et digitalt foto af den væg hvor billederne skal hænge.

 • Afhentning

  Jeg kontakter dig, når jeg har dine print og rammer hos mig, og de kan afhentes hos mig, på min privatadresse, først her betaler du – eller via bankoverførsel når du kommer hjem.

 • Arkivering

  Jeg gemmer efterfølgende ALT, så giv lyd hvis får brug for flere billeder fra din fotografering.