Det siger andre

Fotograferingskunder

Anita er rigtig dygtig til at få det bedste ud af motivet. Hun er rolig og bruger den tid der skal til for at resultatet bliver perfekt.

Børn finder sig hurtigt tilpas i hendes selskab hvilket også ses på hendes billeder.

Anita får de bedste anbefalinger herfra.

Anita er super dygtig. Hun ved lige hvad der fungerer og laver nogle helt utroligt flotte billeder.

Vi har været så glade for at få taget billeder – det er bestemt ikke sidste gang.

Rigtig god service, fine priser og top kvalitet.

Hun er virkelig god til at man føler sig tryg bag kameraet, selv om man ikke er vant til at stå i et studie, og sørger for man får et billede fra sin bedste vinkel.

Anita er hammer, hammer dygtig og super professionel! En ærlig og tålmodig fotograf der er super skarp og både forældre og børn er i trygge hænder ved hende.

Absolut ikke sidste gang vi bruger hende til skønne familiebilleder!!

Anita kan helt klart anbefales. Hun er virkelig dygtig og engageret i at få et godt resultat. Hun er utrolig tålmodig, selv når modellen bliver ved med at løbe væk. Vi vender helt sikkert tilbage, når det er tid til fornyelse af billeder.

Dejlig oplevelse – hvor der var tid til at få pletskudene i kassen.

ANITA er en mega dygtig og engageret fotograf. Hun forstår at få andre personer til at slappe af .

Anita er en helt utrolig behagelig person og en knaldgod fotograf. Hun fangede lige det vi ønskede og vi er SÅ tilfredse. Vi fik taget gravid billeder og par billeder og vi vil uden tvivl bruge Anita igen når vi skal have taget nyfødt billeder og andre billeder i fremtiden! Vores helt klare anbefalinger, god service, god atmosfære og utrolig gode billeder!

Anita er en fantastisk fotograf. Vi har kun fået gode billeder og oplevelser der fra. Kan varmt anbefales.

Fantastisk positiv overfor både voksne og børn – gav sig tid til at få tingene gjort bedst muligt.

Jeg kan varmt anbefale Anita, hun er fantastisk dygtig og har god tålmodighed. Jeg er imponeret over at hun kan tage billeder af 4 børn sammen, hvor hver deres personlighed skinner meget igennem. Jeg er så glad for alle billederne hun tog i efteråret, så jeg har svært ved at vælge imellem den. Kæmpe ros til dig Anita.

Anita er simpelthen det mildeste og mest tålmodige menneske jeg længe har mødt. Hun er 100% positiv og fuld af gode idéer. Man føler sig hurtigt tilpas og “hjemme” i hendes selskab, og hendes fotografier taler for sig selv: hun er knald dygtig.

Anita er fantastisk.. kom ud og skulle have taget billeder af vores 3 børn og lillebror på 18 mdr var ikke lige så vild efter at skulle have taget billeder. Det lykkedes alligevel at få taget fantastiske billeder. Tak for din store tålmodighed, og vi kommer helt sikkert igen.

Anita har fået de fedeste billeder ud af en kold december dag Og et par børn der skulle tales “op” – hun er smadder dygtig.

De varmeste anbefalinger herfra.

Super oplevelse i skønne omgivelser. Stor forståelse for ønsker og ligeledes gode ideer som inspiration.

Resultatet blev perfekt!

Anita er en rigtig dygtig fotograf hun gjorde det sjovt så vi fik vores rigtig smil frem. og kunne rette billederne til som vi gerne vil have.

Vil helt klart anbefale Anita, vi vil bruge hende igen, når vi skal have taget billeder igen.

Anita er super dygtig, engageret og meget tålmodig. Desuden meget servicemindet bagefter ift. fremkaldelse og hjælp hertil.

Dygtig og helt nede på jorden. Det afspejler sig i billederne. De bedste anbefalinger fra mig.

Kursusdeltagere

Jeg havde fået gavekort til et ene-kursus hos Anita Toft. Det blev brugt på undervisning i hvordan jeg kunne tage bedre børnebilleder med eget kamera i eget hjem. Kurset var informativt og henvendt til mig på mit niveau. Det har virkelig gjort en stor forskel, og jeg kan klart anbefale det.

Har i dag været på et supergodt fotokursus hos Anita! Det blev tilpasset det niveau, vi var på – i et let forståeligt sprog og med en passende blanding af teori og praksis, så man fik mulighed for at afprøve teknikerne på egen hånd.

Anita er meget “nede på jorden”, og jeg kan tydeligt mærke hendes naturlige passion for fotografi og for at videregive den viden, hun har.

Kan klart anbefale et kursus hos hende – og så var det tilmed hyggeligt.

Jeg har deltaget i fotokursus ved Anita – kvindeportræt og boudoir ! Super kursus med teoretisk gennemgang af teknikker og efterfølgende workshop med rigtig dygtig model.

De bedste anbefalinger herfra!

Jeg meldte mig til et begynderkursus hos Anita i sin tid, og det har jeg haft utroligt glæde af.

Hun har en god måde at forklare på, og man må komme tilbage alle de gange, man har lyst eller brug for, hvilket for mig er et kæmpe plus.

Følger med i de andre kurser, Anita holder, og når jeg en dag er god nok, er jeg at finde på et af dem.

Anita gør fotografi spændende, lærerigt og giver lyst til at udforske videre.

Anita er meget imødekommende og giver fra start fornemmelsen af, at man er velkommen! Meget snakkesalig og altid hjælpsom og venlig til at besvare et hvilket som helst spørgsmål.

Kan kun varmt anbefale Anita som “underviser” ud i kunsten at betjene sit fotoudstyr.

Mit møde med Anita som underviser startede med at jeg ledte efter en som villle prøve at lære mig lidt om brug af D-SLR kamera, og havde selv nogle ideer til hvad jeg godt ville lære om, og hun var frisk på at give det et forsøg,

Hun gør meget for at alle deltagere kan følge med og “samler” dem op som er faldet af tråden, tempo og niveau på undervisningen er passende så alle kan være med.

Anita får 5* herfra – hendes undervisning er super inspirerende og helt i top. Hun kan rumme alle uanset niveau, og samtidig går alle hjem med følelsen af at have fået noget nyt med i rygsækken. Kan varmt anbefale Anita, hvis man går i tanker om lære mere om kunsten at fotografere.

Tempoet er stille og roligt. Inge spørgsmål er dumme. Man føler sig meget velkommen, og får en aha oplevelse – eller flere – med hjem. Jeg er fan!

Jeg har efterfølgende meldt mig til endnu et kursus hos Anita – simpelthen fordi det første var kanon! Kurset, som jeg deltog i , forløb over seks gange Anita evner at formidle sin viden og kunnen på en forståelig, brugbar og inspirerende måde. Kombinationen af oplæg og øvelse giver de bedste muligheder for at lære max. Jeg er stadig fan!

Anita har evnen til at formidle sin viden, så den er let forståelig. Og jeg følte mig meget bedre klædt på efter et kursus, omkring studie foto hos hende. Alt i alt en meget positiv oplevelse som jeg varmt kan anbefale.

Har haft fornøjelsen af et kursus, super godt, jeg har fået mange håndgribelige ting at vide, så nu er det bare med at øve.

Anita er fantastisk til at videregive på sin rolige facon med erfaring, på en måde så alle har mulighed for at følge et kursus forløb.

Jeg deltog i går på Basiskursus hos Anita Toft Fotografi. Anita er rigtig god til at forklare fototeknikkens store kunst. Hun er yderst tålmodig og er god til at få alle med. Jeg kan varmt anbefale at tage på kursus, hvis du gerne vil vide mere om foto og få tips og tricks – her kan alle kan være med.

Har været på spejlrefleks basis kursus ved Anita. Det har har været en stor fornøjelse og jeg er blevet meget klogere på kameraets mange funktioner og betydningen af en del udtryk, som tidligere var ‘sort snak’ .

Tak for tålmodigheden.

Har lige deltaget i et kursus hos Anita, dejlig afslappet atmosfære med tid til alle spørgsmål.

Skal vi finde ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig??