Fotografering af børn

Hos mig er der tid nok. Jeg er altid på børnenes side, og lader dem tø op i deres eget tempo, jeg opfordrer gerne til at I har lidt guf/frugt eller lign. med.

Min pædagogiske baggrund hjælper mig, så jeg får fotograferingen til at glide. Og skulle det mod forventning ikke gøre det, finder vi også en løsning.

Kunderne siger…

God forståelse for særlige behov

Vi har helt fra start modtaget en virkelig god og kompetent vejledning fra Anita.

Inden selve fotograferingen blev vi vejledt i forhold til hår, påklædning (farver) og forslag til stedet (naturen), hvor selve fotograferingen skulle foregå.

Selve fotograferingen var meget rolig og behagelig, og det var tydeligt fra start, at Anita er en dygtig fotograf.

Vores yngste datter er meget sensitiv og har mange særlige behov, og også her viste Anita den nødvendige ro og forståelse for disse behov.

Efter fotograferingen, hvor vi skulle vælge billeder, var Anita også rigtig god til at vejlede os. Resultatet er nogle virkelig gode billeder.

Fantastisk oplevelse i børnehøjde

Vi har to gange fået taget billeder af vores datter hos Anita, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse. Anita fik hurtig skabt en god kontakt til vores datter, hvilket resulterede i at vi fik nogle meget naturlige billeder, hvor vores datter hygger sig. Det er ikke sidste gang, vi kontakter Anita.

Forældre og børn er i trygge hænder

Anita er hammer, hammer dygtig og super professionel! En ærlig og tålmodig fotograf der er super skarp og både forældre og børn er i trygge hænder ved hende. Absolut ikke sidste gang vi bruger hende til skønne familiebilleder!!