Kurser i fotografi


Foto fylder meget i min hverdag, og det giver mig vildt mange gode oplevelser. Derfor vægter jeg højt at få smittet andre med lysten til at fotografere.

Jeg holder ofte kurser om forskellige aspekter af foto, herunder mine favoritter - nemlig portrætfoto og macrofoto. Hvis du skulle have lyst at prøve kræfter med flashanlæg og modelfoto er det også på programmet. Disse kurser er noget så hyggelige og jeg glæder mig hver gang til at se nye, såvel som gengangere. Jeg sørger selvfølgelig for kaffe, te og kage undervejs.

Kurser
Basis spejlreflekskursus

På kurset gennemgår vi kameraets grundlæggende funktioner på en letforståelig måde, så du bliver fortrolig med de forskellige indstillinger på dit eget kamera.

250,- på hold
600,- på 1:1-kursus


Portrætkursus

Et godt portræt kan være et vidt begreb, på dette kursus kommer vi omkring lyslægning med naturligt lys, blitzlys og flashanlæg.

Jeg sørger for en kameravant model, vi kan øve sammen med. Kurset varer 4 timer. Det kræver ikke nogen forkundskaber for at være med her.


650,- på holdMakrokursus

Kurset for dig der, ligesom mig, er fascineret af detaljerne. Det kan være vanddråber, blomster, guldsmede og alt muligt andet småt som er rigtig spændende at komme tæt på. På dette kursus er det en fordel at have et decideret macroobjektiv.

På kurset kommer vi omkring denne facinerende niches tips og tricks. Vi kommer til at prøve os frem, har du et stativ, så medbring det på kurset.


250,- på hold
600,- på 1:1-kursus


Modelfoto med flashanlæg

Kurset for dig der gerne vil lære om hvordan man lægger lys på modellen med flashanlæg. Vi gennemgår grundlæggende principper for lyslægning, brug af ekstern lysmåler og posering, herunder også kommunikation med modellen undervejs.

Vi er 4-5 på et hold. Til disse kurser sørger jeg for der kommer en sød og erfaren model, som vi kan øve sammen med. I mit studie arbejdes der med lamper fra Menik, se eventuelt billeder fra studiet her.


650,- på hold

Skræddersy et kursus til dit behov


Har du ønsker til et særligt kursus, som ikke er beskrevet her på siden, foreslå det gerne.

For eksempel har jeg tidligere lejet mit studie med mig som guide til at indstille flashanlægget og hjælpe med posering af model.

Kursustyper


Mine kurser kan arrangeres både som små hold og som 1:1-undervisning.

Holdkurser

Holdkurser foregår på hold med 4-8 deltagere. Jeg underviser med udgangspunkt i forberedte slides med god tid til at nå rundt til alle deltagere.

1:1 kursus

Alle kurser kan afholdes som 1:1 efter aftale. Ved 1:1 kurser har vi særlig god tid og kan fokusere på lige præcis de områder, du ønsker.

Mine kursister siger...

Læs flere anmeldelser af mine kurser på Trustpilot.


Prikken over i'et

Var det mit kameras eller egne grænser, jeg konstant stødte mod? På et kursus hos Anita og fik jeg tvivlen ryddet af vejen. Godt kursus i hyggelige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert igen...


Marianne Strunck

Behagelig og beskeden

Jeg kender kun Anita fra kamera-basiskursus. Dejlige timer der bare fløj afsted. Kan kun anbefale andre at deltage. Kommer helt sikkert igen. :)


Hanne Hvas

Kontakt


Send mig en mailAdresse

Anita Toft Fotografi
Hvamvej 19
7500 Holstebro

Tlf: 29 41 95 60
Sociale profiler